Laden Evenementen

oktober 2019

Debatavond

16 oktober om 19:00 - 21:00
Stadhuisplein 1, Leiden, Stadhuisplein 1
Leiden, Zuid-Holland 2311 EJ Nederland
+ Google Maps

Politiek betekent ook: met elkaar in debat gaan en verbaal de degens kruisen. Maar hoe doe je dat? Op 16 oktober zal Leids PvdA-raadslid Martijn Otten ons uitleggen hoe je effectief debatteert. Uiteraard gaan we dit ook vooral veel doen aan de hand van interessante stellingen. Deze activiteit is in aanloop naar een debatavond met andere politieke jongerenorganisaties. Die zal 13 november plaatsvinden.

Meer weten »

november 2019

Boekenclub: The Future of Freedom door Fareed Zakaria

5 november om 20:30 - 22:00

Het volgende boek dat zal worden besproken door de boekenclub is "The Future of Freedom", geschreven door de Amerikaanse politicoloog Fareed Zakaria. In dit boek staat de staatsinrichting democratie centraal, om precies te zijn de liberale democratie. Zakaria betoogt dat om maximale vrijheid mogelijk te maken niet alleen inspraak van het volk (democratie) belangrijk is, maar ook rechten en wetten om het individu te beschermen (liberale waarden en instituties). Het boek is toegankelijk geschreven en, hoewel uitgebracht in 2003, nog…

Meer weten »

Links lullen

13 november om 19:00 - 21:30
Delft

Op 13 november vindt weer een nieuwe editie van "Links lullen" plaats, een debatavond over uiteenlopende onderwerpen met andere politieke jongerenorganisatie's.

Meer weten »

december 2019

Algemene ledenvergadering

12 december
Partijkantoor Den Haag, Stationsweg 10b
Den Haag, Nederland
+ Google Maps

De algemene ledenvergadering zal op 12 december plaatsvinden. Tijdens deze vergadering zal het bestuur verantwoording afleggen over het gevoerde beleid en zullen de financiën worden besproken.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Jonge Socialisten in de PvdA