Nieuws

ALV 3ALV 22 december: nieuwe bestuursleden gezocht!Op 22 december is de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de JS Den Haag-Leiden.
Oproep: Wordt maatje bij de Haagse HelpersWoon jij in Den Haag en wil jij je inzetten voor iemand zonder netwerk? Als…
DSC00664Het bestuur 2022-2023 is verkozen!Op 25 juni is het nieuwe bestuur de JS Den Haag-Leiden verkozen!
WhatsApp Image 2022-06-07 at 1.30.42 PMOpen brief Campus Universiteit Leiden in Den HaagEen oproep aan de gemeenteraad om studenten centraal te zetten en niet de univer
ALV 3ALV 25 juni: nieuwe bestuursleden gezocht!Op 25 juni is de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de JS Den Haag- Leiden.
geen uitnodigingOnderteken ons consentmanifestHelp mee aan betere seksuele voorlichting, onderteken het consentmanifest.
geen uitnodiging-07Jonge Socialisten willen ‘consent’ in het onderwijspakket12 Mei hebben we gedemonstreerd tegen over de Tweede Kamer voor consent in het o
ALV 3ALV 25 juni: nieuwe bestuursleden gezocht!Stel je verkiesbaar!
TilmanOpgeslotenJonge Socialisten sluiten kamerzoekende op in erker partijkantoorOm aandacht te vragen voor de woningnood sloot Tilman zich op in een studentenka
CCLicense Haagse HogeschoolLos het schrijnende woningtekort voor jongeren op!Ons opiniestuk in de krant DHC over de woningnood onder jongeren in Den Haag!
TOKTOKTOKJonge Socialisten:”Studenten willen ook scharrelen!”Ons artikel in Sleutelstad over de onbetaalbare kleine kamers in Leiden!
TantoegoedefotokissingprotestZoenprotest op ValentijnsdagJS Kandidaat Redmer in de Telegraaf over zoenprotest!
Jonge Socialisten in de PvdA