Over ons

 

Welkom op de afdelingswebsite van de Jonge Socialisten in de PvdA Den Haag – Leiden. Eén van de meest actieve en gezelligste afdeling van de JS in heel het land! Kritisch, maar altijd constructief bezig met de vraag hoe het beter kan in Den Haag, Leiden en in Nederland.

We organiseren tal van activiteiten, zowel inhoudelijke als gezellige, voor iedereen uit Den Haag, Leiden en omstreken. Een kleine greep van activiteiten uit het verleden: homo-emancipatie met oud-Eerste Kamerlid Kim Putters, debatavonden met andere politieke jongerenorganisaties, duurzaamheid met Diederik Samsom, gezellige filmavondjes, Mei Li Vos over werk en toekomst, raadssimulaties en nog veel meer!

Word je al enthousiast als je dit leest? Kom dan gauw een keertje langs bij één van onze activiteiten! We vinden het hartstikke leuk als je komt en iedereen is van harte welkom!

Naast de vele activiteiten die wij als bestuur organiseren, kan je zelf ook meehelpen en meedenken bij zowel de JS als de PvdA door deel te nemen aan een werkgroep.

Het hele bestuur is te bereiken via bestuur@jsdenhaagleiden.nl. Zie voor de mailadressen van de afzonderlijke bestuursleden de bestuurs-pagina.

Om op de hoogte te blijven van de laatste activiteiten en van het laatste nieuws kan je ons ook liken op Facebook en volgen op Instagram en Twitter.

We hebben een apart reglement  van onze afdeling, deze is voor het laatst gewijzigd op de ALV van 15 december 2021.

De Jonge Socialisten Den Haag Leiden is ook te vinden op Studentenwegwijzer. Dit is onze pagina daar.

Jonge Socialisten in de PvdA