Bestuur

Profielen

  • Justine WildöerJustine WildöerVoorzitterMailHi! Mijn naam is Justine, 24 jaar oud en masterstudent Conflict Resolution and Governance aan de UvA. Ook ben ik dit jaar voorzitter van onze afdeling! Als ik kijk naar hoe we het hebben in Nederland, voel ik me enorm bevoorrecht. Het gaat er bij mij dan ook niet in dat de tegenstellingen tussen arm en rijk groeien en het populisme daarmee kans van slagen krijgt. Om die reden ben ik lid geworden van de Jonge Socialisten, en ik weet zeker dat dit voor nog veel anderen geldt. Ik kan dan ook niet wachten om bij te dragen aan de verdere groei van onze organisatie, waar iedereen welkom is. Think global, act local!
  • René KamerichRené KamerichSecretarisMailMijn naam is René Kamerich en ik ben dit jaar bestuurslid van de Jonge Socialisten afdeling Den Haag - Leiden. Als secretaris verzorg ik de notulen, een soort samenvatting, van alle vergaderingen en regel ik de administratie. De Jonge Socialisten is mijn vereniging omdat ik geloof in het belang van eerlijke kansen en een gezamenlijk streven naar een mooiere wereld. De belangrijkste drijfveren voor mijn bestuurswerk zijn interesse in politiek en een passie voor correct koppelteken-gebruik.
  • Kristian BakkerKristian BakkerPenningmeesterMailMijn naam is Kristian en ik ben de penningmeester van de Jonge Socialisten afdeling Den Haag - Leiden. In deze hoedanigheid beheer ik de begroting en financiën van de afdeling. De Jonge Socialisten is mijn vereniging omdat ik geloof dat de sociaaldemocratie een van de belangrijkste redenen is waarom Nederland zo`n geweldig land is om in te wonen. Als bestuurslid hoop ik daar een bijdrage aan te kunnen leveren, maar ook een goede discussie over politiek zie ik graag tegemoet.
  • Joost ThuisJoost ThuisAlgemeen bestuurslidMailIk ben Joost, het algemeen bestuurslid van de Jonge Socialisten Den Haag – Leiden. Het algemeen bestuurslid is een soort vliegende keep binnen het bestuur. Ik heb mij aangesloten bij de Jonge Socialisten omdat ik geloof in de verworvenheden van het democratisch socialisme op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Die verworvenheden van deze traditie worden echter in steeds grotere mate ook op al die niveaus bedreigd. Daarom is het van belang om je politiek in te zetten!
Jonge Socialisten in de PvdA