Bestuur

Profielen

  • Daan de JongDaan de JongVoorzitterMailTelefoon0642099560Mijn naam is Daan de Jong, ik ben twintig jaar en student Wiskunde, Informatica en Economie in Leiden en Rotterdam. De grootste uitdaging voor de politiek op dit moment en voor linkse partijen in het bijzonder is om weer verbinding te zoeken met alle mensen in de samenleving en om weer oog te krijgen voor problemen van alle klassen. Bij de JS wil ik mijn steentje hieraan bijdragen door jongeren in alle lagen van de samenleving te enthousiasmeren voor (linkse) politiek.
  • Katja van RootenKatja van RootenSecretarisMailTelefoon0644041753Mijn naam is Katja van Rooten, 23 jaar oud en student Nederlandse taal en cultuur aan de Universiteit Leiden. Het komende jaar heb ik de eer om de secretaris van deze afdeling te zijn. Ik hoop wat meer structuur binnen de vereniging te brengen en communicatie vlot te laten verlopen. Door als vereniging goed te functioneren kunnen we ook politiek een grotere vuist maken. Zo kunnen we samen laten zien dat linkse politiek nog altijd relevant is en dat we als jongeren ook echt iets in te brengen hebben.
  • Simon de RijkSimon de RijkPenningmeesterMail
  • Madelief MengerMadelief MengerAlgemeen bestuurslid - LedenMailTelefoon0636058420Mijn naam is Madelief Menger. Ik ben 18 jaar oud, ik kom uit Zutphen en ben voor mijn studie naar deze kant van het land gekomen. Op dit moment studeer ik Philosophy: Global and Comparative Perspectives in Leiden. Dit jaar ben ik algemeen bestuurslid leden voor onze afdeling. Dit betekent dat ik mij mag bezighouden met het werven en activeren van onze leden. Ik vind het belangrijk dat onze leden zich thuis voelen binnen onze vereniging en de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Hier ga ik mij het komende jaar hard voor inzetten.
  • Tom de BruijnTom de BruijnAlgemeen bestuurslid - PolitiekMailMijn naam is Tom(my). 23 jaar oud, muzikant, student en maatschappelijk betrokken. Ik ben dit jaar aangesteld als bestuurslid Politiek en Media dus ga proberen onze vereniging een uitgesproken publiek karakter te geven. Door middel van mijn contacten en podiumkunsten gaan we dit jaar heel actief de straten op en de kranten in. Ideaal gezien kan volgend jaar iedereen op elk tijdstip met een veilig gevoel over straat, staat het nachtleven (met name in Den Haag) weer echt aan, en vindt iedereen elkaar helemaal lief en sexy. Realistisch gezien ga ik gewoon heel erg mijn best doen. Mocht je een goede tip hebben voor een actie, of een aanmerking of idee over ons politiek karakter, stuur mij vooral een mailtje! Groetjessss
  • Tom SchulteTom SchulteAlgemeen bestuurslid - PromotieMailTelefoon0629887719Mijn naam is Tom Schulte, ben 22 jaar oud en masterstudent Public Management and Leadership aan de Universiteit Leiden en projectmedewerker bij Stichting Hulp en Opvang Prostitutie en Mensenhandel in Den Haag. Dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor promotie (graphic design is nou eenmaal m’n passie), dus al die prachtige, indrukwekkende posts die komend jaar op de socials te zien zijn heb je aan mij te danken. Verder wil ik mij komend jaar inzetten om onze aandacht op mooie initiatieven in de regio te richten, denk bijvoorbeeld aan bezoeken aan de lokale maatschappelijke organisaties die zich hard inzetten voor de mensen in hun stad of dorp. Als jij nog een geweldig initiatief of een toffe organisatie weet, of als je andere ideeën hebt die je wilt delen, app of bel mij dan vooral!
  • Ytim EngelaarYtim EngelaarVicevoorzitter & Algemeen Bestuurslid - Actie en CampagneMailMijn naam is Ytim Engelaar, ook wel bekend als het bestuurslid met rare, maar eigenlijk wel te gekke hoofddeksels. Ik ben 18 jaar oud en woon sinds een jaar weer in de mooie stad achter de duinen, Den Haag. Ik ben een feminist en zet mij door middel van muziek in tegen seksuele intimidatie en slutshaming. Dit jaar hoop ik meer mensen te overtuigen van wat wij als JS vinden en hoop ik dit duidelijk naar de buitenwereld te communiceren. Ik wil hiervoor niet alleen op straat gaan staan (in ondergoed), maar ook sociale media gebruiken! Middelen als tiktok en twitter hebben een enorm bereik en daar moeten wij ook gebruik van maken! Met de aankomende verkiezingen hoop ik aan jongeren duidelijk te maken waarom zij op de PvdA moeten stemmen. Hiervoor zullen we veel campagne moeten voeren en daar heb ik zin in! Als jullie leuke ideeën hebben voor acties en de aankomende campagne, stuur mij vooral een appje!
Jonge Socialisten in de PvdA