Bestuur

Profielen

  • Abdelkader KarbacheAbdelkader KarbacheVoorzitterMailTelefoon0684382176Mijn naam is Abdelkader, ik ben 19 jaar oud, woon al mijn hele leven in Den Haag en ben derdejaars student Werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Voor dat ik lid werd van de JS, zette ik me al in voor het verbeteren van onze maatschappij, op een kleinschalig en lokaal niveau. Dit heeft mij uiteindelijk na mijn middelbare school aangezet om betrokken te raken bij de politiek. Mijn wens is om dit jaar als voorzitter, samen met mijn bestuur en samen met mijn afdeling, een verschil te maken in onze regio. Laten we er samen een fantastisch campagnejaar van maken! Ik ben altijd bereikbaar voor vragen en leuke ideeën!
  • Morvarid HamidyMorvarid HamidySecretarisMailTelefoon0644296788Mijn naam is Morvarid Hamidy. Ik ben een 24-jarige studente Bestuurskunde en Overheidsmanagement aan de Haagse Hogeschool. Ik ben ongeveer vijf jaar geleden vanuit Afghanistan naar Nederland gevlucht. Mijn belangrijkste drijfveren om actief te zijn voor de Jonge Socialisten zijn het streven jaar gelijke kansen voor iedereen en de diversiteit van de PJO. Voor mij is dit een teken voor de progressiviteit van de partij die bij mijn idealen past. Als secretaris van de Jonge Socialisten Den Haag/Leiden streef ik er naar om mensen te verbinden en te laten zien dat de samenleving niet alleen uit individuen bestaat, maar dat we ook samen moeten werken. Collectief kunnen we meer bereiken dan alleen. Hoewel dit lastig zijn we verplicht om er met elkaar voor te zorgen dat iedereen daadwerkelijk zijn recht op basisvoorzieningen kan benutten. Goede zorg, onderwijs, een solide sociaal vangnet en geen discriminatie zijn hier onderdeel van. Daar sta ik voor!
  • Tim NellenTim NellenPenningmeesterMailHé lieve leden, Als jullie verse penningmeester zal ik me even voorstellen. Ik ben Tim Nellen, 20 jaar en student International studies aan Leiden universiteit in Den Haag. Zelf ben ik geïnteresseerd in hoe we de economie een socialer en eerlijker gezicht kunnen geven. Verder ben ik groot fan van activiteiten als ons boekenclubje en de borrels waar je je proefballonnetjes en koetjes en kalfjes de ruimte in kunt slingeren en kunt discussiëren. Ik hoop jullie binnenkort weer te zien bij een van onze activiteiten!
  • Murielle PosthumaMurielle PosthumaAlgemeen Bestuurslid - Communicatie & PromotieMailIk ben Murielle, ik ben 21 jaar oud en ik ga over de promotie en communicatie van de JS Den Haag - Leiden. Ik vind het van enorm belang dat de politiek laagdrempelig is en dat ook binnen onze afdeling iedereen gelijke kansen heeft om hun mening te uiten. Door een brede groep jongeren te bereiken wil ik helpen de lijn voort te zetten waarin voor iedereen lidmaatschap van onze afdeling toegankelijk is en we een grote diversiteit aan stemmen vertolken. Ik kijk uit naar wat geheid een druk en belangrijk jaar gaat worden!
  • Mahmoud Al-NaserMahmoud Al-NaserAlgemeen Bestuurslid - Politiek & CampagneMailMijn naam is Mahmoud. Ik ben 24 jaar oud. Ik woon op het moment dat ik dit schrijf 3 jaar en 3 dagen in Nederland. Ik ben half Syrisch, half Irakees. Ik ben vanuit Syrië naar Nederland gevlucht en ben nu zoals dat heet een statushouder. Ik wil binnenkort beginnen aan de studie bestuurskunde en het is mijn ambitie om ooit minister van onderwijs of minister van sociale zaken en werkgelegenheid te worden. Mijn interesse in de politiek is gewekt door mijn persoonlijke vluchtverhaal. Ik ben van Irak naar Syrië gevlucht vanwege de oorlog daar. Vervolgens moest ik weer van Syrië naar Nederland vluchten vanwege een andere oorlog. Oorlog is nooit de oplossing. Je moet altijd zoeken naar een politieke oplossing! Ik geloof in solidariteit, in vrijheid en bovenal in het creëren van gelijke kansen voor iedereen. In de JS ben ik algemeen bestuurslid. Ik ga me met name bezighouden met de verkiezingscampagne en politieke activiteiten. Mijn doel is verder om enerzijds statushouders meer te betrekken bij de politiek en anderzijds de politiek meer te betrekken bij de situatie van vluchtelingen en statushouders in Nederland. Op de langere termijn wil ik, als inwoner van de internationale stad van Vrede en Recht, een bijdrage leveren aan wereldvrede. Dat is een ambitieuze missie maar ik ben ervan overtuigd dat het kan als we er maar in durven te geloven en daar ook hard voor werken.
Jonge Socialisten in de PvdA