Bestuur

Profielen

  • Daan de JongDaan de JongVoorzitterMailTelefoon0642099560Mijn naam is Daan de Jong, ik ben tweeëntwintig jaar en student Wiskunde, Informatica en Economie in Leiden en Rotterdam. De grootste uitdaging voor de politiek op dit moment en voor linkse partijen in het bijzonder is om weer verbinding te zoeken met alle mensen in de samenleving en om weer oog te krijgen voor problemen van alle klassen. Bij de JS wil ik mijn steentje hieraan bijdragen door jongeren in alle lagen van de samenleving te enthousiasmeren voor (linkse) politiek.
  • Katja van RootenKatja van RootenSecretarisMailTelefoon0644041753Mijn naam is Katja van Rooten, 23 jaar oud en student Nederlandse taal en cultuur aan de Universiteit Leiden. Het komende jaar heb ik de eer om de secretaris van deze afdeling te zijn. Ik hoop wat meer structuur binnen de vereniging te brengen en communicatie vlot te laten verlopen. Door als vereniging goed te functioneren kunnen we ook politiek een grotere vuist maken. Zo kunnen we samen laten zien dat linkse politiek nog altijd relevant is en dat we als jongeren ook echt iets in te brengen hebben.
  • Simon de RijkSimon de RijkPenningmeesterMailHoi, ik ben Simon, 20 jaar. Ik heb een superleuke Franse bulldog en ben een trotse Delvenaar. Ik ben niet de snelste - dit tekstje is er pas sinds halverwege het bestuursjaar, oeps - maar ik ben wel heel secuur en ik denk over alles na. Die kwaliteiten zet ik met liefde in om goed op het geld van onze afdeling te passen (en dus bijvoorbeeld niet op een link uit één van de tien phishing- en spoofingmails die ik wekelijks krijg te klikken). Maar ik ben natuurlijk ook politiek gedreven, dus ik heb ook een doel; als penningmeester wil ik m’n uiterste best doen om onze vereniging zo toegankelijk en laagdrempelig te houden en nog meer te maken als mogelijk is. Dat dat in de huidige benarde financiële situatie om meer creativiteit vraagt, zie ik als een mooie uitdaging. Spreek je!
  • Madelief MengerMadelief MengerAlgemeen bestuurslid - LedenMailTelefoon0636058420Mijn naam is Madelief Menger. Ik ben 19 jaar oud, ik kom uit Zutphen en ben voor mijn studie naar deze kant van het land gekomen. Op dit moment studeer ik Philosophy: Global and Comparative Perspectives in Leiden. Dit jaar ben ik algemeen bestuurslid leden voor onze afdeling. Dit betekent dat ik mij mag bezighouden met het werven en activeren van onze leden. Ik vind het belangrijk dat onze leden zich thuis voelen binnen onze vereniging en de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Hier ga ik mij het komende jaar hard voor inzetten.
  • Tom de BruijnTom de BruijnAlgemeen bestuurslid - PolitiekMailMijn naam is Tom(my). 23 jaar oud, muzikant, student en maatschappelijk betrokken. Ik ben dit jaar aangesteld als bestuurslid Politiek en Media dus ga proberen onze vereniging een uitgesproken publiek karakter te geven. Door middel van mijn contacten en podiumkunsten gaan we dit jaar heel actief de straten op en de kranten in. Ideaal gezien kan volgend jaar iedereen op elk tijdstip met een veilig gevoel over straat, staat het nachtleven (met name in Den Haag) weer echt aan, en vindt iedereen elkaar helemaal lief en sexy. Realistisch gezien ga ik gewoon heel erg mijn best doen. Mocht je een goede tip hebben voor een actie, of een aanmerking of idee over ons politiek karakter, stuur mij vooral een mailtje! Groetjessss
  • Arthur StiekemaArthur StiekemaAlgemeen bestuurslid - PromotieMail
  • Anne DolleeAnne DolleeAlgemeen Bestuurslid - Actie Mail
  • Levi SaafLevi SaafAlgemeen Bestuurslid - Campagne Mail
Jonge Socialisten in de PvdA