Bestuur

Profielen

  • Kevin de WachtKevin de WachtVoorzitterMailHa iedereen, ik ben Kevin de Wacht en mag met trots zeggen de voorzitter te zijn van onze mooie afdeling! Momenteel ben ik 24 jaar oud en rond ik mijn Master Internationale Politieke Economie af aan de Universiteit Leiden. Ik ben lid geworden van de JS in de PvdA omdat ik nog steeds geloof in de kernwaarden van de sociaal-democratie. Idealen van gelijkheid, rechtvaardigheid, vrijheid, solidariteit en eerlijke behandeling voor elke persoon staan hier centraal voor mij. Publiekelijk wordt soms afgevraagd of de sociaal-democratie nog een toekomst heeft; ik geloof er heilig in dat de kernwaarden hiervan nog steeds centraal staan in de samenleving, ook zeker nog bij jongeren! Als voorzitter wil ik een divers en open afdeling neerzetten, toegankelijk voor iedereen waar we met zijn allen naar elkaar omkijken en het gezellig hebben. Wij willen als bestuur een goede mix van maatschappelijk betrokken activiteiten, en gezelligheidsactiviteiten hebben. Kom dan ook zeker langs om onze afdeling te leren kennen, en dan hoop ik je snel hartelijk te mogen ontvangen!
  • Mazlum YildizMazlum YildizVice-Voorzitter/SecretarisMailAl sinds 2013 ben ik lid van zowel de JS als de PvdA, omdat ik grote waarde hecht aan een eerlijkere samenleving waarbinnen iedereen de kans krijgt zichzelf te kunnen ontplooien. Sinds juni 2018 ben ik actief als secretaris en vicevoorzitter binnen de afdeling Den Haag - Leiden. Binnen deze functie streef ik ernaar een bijdrage te leveren aan het verwezenlijken van onze idealen.
  • Stijn KuipersStijn KuipersPenningmeesterMailStijn is 24 jaar oud en afkomstig uit het oosten van het land. Daar kan hij ook niks aan doen. Waar hij wel wat aan kan doen, zijn de financiën van de afdeling, die hij met zijn grote verenigingservaring netjes tracht te beheren. Na fanatiek geroeid te hebben bij Phocas in Nijmegen doet hij het nu naar eigen zeggen ‘wat rustiger aan’, door 5 keer per week te trainen bij Asopos de Vliet. Hij hoopt de sociaaldemocratie haar veren terug te geven en zo bij te dragen aan een mooier Nederland.
  • Martijn van WelyMartijn van WelyAlgemeen bestuurslidMailHi, ik ben Martijn van Wely. Ik ben 20 jaar, ik studeer international public management aan de Haagse Hogeschool, en verder werk ik voor de fractie in Zoetermeer. Ik ben hier al een tijdje actief in het bestuur en nu ga ik mij weer voor de afdeling inzetten als algemeen bestuurslid. Ik hoop de komende tijd veel leuke acties en activiteiten te kunnen organiseren en aan het einde van dit jaar een gezellige en activistische afdeling achter te laten.
  • Daan PaardekoperDaan PaardekoperAlgemeen bestuurslidMailHoi! Ik ben Daan, en ik zit sinds januari in het afdelingsbestuur van de JS DHL! IK ben net afgestudeerd van de opleiding Politicologie aan de Universiteit Leiden. Tijdens mijn studie ben ik veel met het buitenland bezig geweest, met name Afrika. Naar aanleiding hiervan ben ik sinds kort aan het werk bij een groot ontwikkelingsproject in Ethiopië en Zuid-Afrika. Dit is voor mij voor het eerst dat ik politiek actief ben, en ik heb enorm veel zin om me in te blijven zetten voor de sociaaldemocratische zaak.
Jonge Socialisten in de PvdA