Bestuur

Profielen

  • Lilit ZeltsburgLilit ZeltsburgVoorzitterMailLilit is masterstudent Midden-Oostenstudies aan de Universiteit Leiden. Sinds 2013 is ze lid van de Jonge Socialisten en de PvdA. Haar hobby's zijn lezen, bakken, en strijden voor een eerlijke wereld voor iedereen
  • Djairo TerpstraDjairo TerpstraVice-Voorzitter/SecretarisMailIk ben Djairo (21) en studeer internationale betrekkingen en organisaties in Leiden. Ik kom oorspronkelijk uit Leeuwarden. Ik ben lid geworden, omdat de JS voor iedereen op komt. Politiek lijkt misschien een ‘ver-van-mijn-bed-show’, maar dit is allerminst waar. Ik hoop daarom veel jongeren er bewust van te maken dat politiek juist voor hun belangrijk is.
  • Bart BreekveldtBart BreekveldtPenningmeesterMailIk ben Bart, penningmeester bij de Jonge Socialisten in deze mooie afdeling. Ik studeer aan de Haagse Hogeschool, bedrijfseconomie 3 e jaar. Ik ben zelf ooit lid geworden vanuit een politieke interesse, ik vond het leuk om debatjes te volgen en de inhoudelijke onderwerpen en ik wilde die interesse delen met een leuke groep. De JS als jongerenbeweging van de PvdA sluit goed bij mij als bedrijfseconoom met een sociaal hart.
  • Amber SpekAmber SpekBestuurslid PolitiekMailIk ben lid geworden van de JS, omdat ik vanuit een sterk gevoel voor rechtvaardigheid mij wil inzetten voor het creëren van gelijke kansen voor iedereen. Als regionale JS-afdeling kunnen wij het hebben over belangrijke internationale thema's, maar op lokaal niveau kunnen we écht iets op de agenda zetten. Naast bestuurslid ben ik student in Leiden (Geschiedenis) en ben ik actief voor PvdA Katwijk, het dorp waar ik woon.
  • Sebastian van der TasSebastian van der TasBestuurslid Promotie en LedenMailIk ben Sebas, bestuurslid promotie en leden van JS den Haag en Leiden. Ik ben 19 jaar en studeer aan de hogeschool Rotterdam, 2de jaars Technische Bedrijfskundige. Ik ben lid geworden van de JS omdat ik het gevoel heb dat mijn standpunten het beste met de partij overeenkomen. Ook kom ik graag voor de zwakkere in Nederland op. Ik wil als bestuurslid graag de toegankelijkheid voor alle activiteiten zo groot mogelijk maken voor nieuwe leden en nieuwe leden zo snel mogelijk een goed gevoel te geven bij de JS.
  • Sophia DentersSophia DentersAlgemeen BestuurslidMailMijn naam is Sophia en ik ben algemeen bestuurslid voor JS leiden – Den Haag. Als bestuurslid heb ik de wens om jongeren meer te kunnen betrekken in de politiek. Het is belangrijk dat jongeren de kans krijgen hun stem te laten horen. En ook daarbij de kans krijgen om hun eigen positie te verbeteren. En mee kunnen praten over maatschappelijke problemen."
  • Ricky RajaramRicky RajaramAlgemeen BestuurslidMailMijn naam is Ricky. Ik woon sinds 2015 in Leiden en ben nu bijna een jaar lid van de Jonge Socialisten. Ik heb zelf een fulltime baan en vul een deel van mijn vrije tijd in bij de JS. Aankomend jaar ben ik algemeen bestuurslid van de afdeling Den Haag-Leiden. Voor mij is het belangrijke dat we samen aan een mooie toekomst werken en dat we serieuze thema's kunnen bespreken maar ook veel plezier met elkaar kunnen maken. Zien we elkaar snel?
  • Martijn van WelyMartijn van WelyAlgemeen BestuurslidMailHoi. Ik ben Martijn. Ik ben 19 jaar, ik woon in Zoetermeer en ik studeer aan International Public Management aan de Haagse hogeschool. Ik ben eind vorig jaar lid geworden van de JS omdat ik meer wil doen dan op thuis op de bank zitten en de beste politieke stuurman aan wal zijn. Als algemeen bestuurslid hoop ik dit jaar drie dingen te kunnen doen. Ik wil ervoor zorgen dat de JS actiever wordt in Zoetermeer en daar meer leden krijgt. Ik wil inhoudelijke activiteiten organiseren waar wij het als JS'ers kunnen hebben over onderwerpen waar de JS het nog niet over eens is, zoals IT en privacy bijv. En ik wil de samenwerking tussen de JS en andere PJO's zoals Dwars en Rood bevorderen.
Jonge Socialisten in de PvdA